Kurs i "Bærekraftige matsystemer"
NMBU har i samarbeid med Statsforvalteren i Innlandet, Innlandet Fylkeskommune, Rørosmat og Folldal kommune utviklet et studium/kurs innenfor temaet «Bærekraftige matsystemer».
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
Publisert 03.11.2023
Fremtidens matproduksjon og matsystemer skal sørge for god matsikkerhet og samtidig oppfylle kravene til bærekraft i alle ledd. Dette innebærer bl.a. produksjoner og systemer baserer seg på bærekraftig utnytting av ressursene, klimatilpassede produksjoner, reduksjon av matsvinn, sirkulær-prinsipper m. fl.
Kurset er gratis, gir 5 studiepoeng og har oppstart i februar 2024.
Påmeldingsfristen er 15. desember 2023.
For mer informasjon se her: Kurs: Bærekraftige matsystemer | NMBU