Vel blåst for MRmat 2017!

MRmat i Fosnavåg: To dagar med kompetansepåfyll for lokalmatprodusentar, serveringsbedrifter og andre gründerar. Deltakarane kunne velje mellom sju ulike kurs - frå mjølkeforedling og takkebakst til design og bedriftsutvikling.  

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 17.02.2017

Fylkesmannen i Møre og Romsdal og Matnavet på Mære arrangerte MRmat for 12. gong i år. Denne gongen var også Innovasjon Norge og hoppid.no med som arrangørar. Sytti deltakarar frå Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane og Trøndelag var med på kurs i mellom anna kjøtforedling, enkel mjølkeforedling og fisk på menyen. Dei fleste av deltakarane kom frå Møre og Romsdal og representerte mat- og serveringsstader i regionen. Dei andre var gründerar i startfasen. Kurshaldarane var blant dei fremste på sine fagfelt: Mikael Forselius hadde kurs i bær- og fruktdrikkar og Bodil Nordjore lærte deltakarane takkebakst. I tillegg kunne deltakarane vere med på designkurs og bedriftsutviklingskurs.

MRmat blir arrangert kvart år for å gje eit sterkt fagleg tilbod til lokalmatprodusentar og serveringsstader i regionen. Målet er å styrke kompetansen blant produsentane og auke tilbodet av lokal mat på serveringsstadene. Samstundes skaper arrangementet gode nettverk mellom tilbydarane av lokal mat.  

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.