Kjerringøy gård filmet

For å mobilisere produsenter til å se muligheten i lokalmat er det lansert fem nye filmer om temaet i Mathallen i Oslo. En av disse filmene er fra Markens Grøde på Kjerringøy.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 30.11.2012
Astrid og Oddbjørn Olsen viser fram noen av sine produkter.Prosjektet "Smaken av lokalmat" er et samarbeid mellom Norges Bondelag og Norsk landbrukssamvirke, med støtte fra Innovasjon Norge.

Prosjektet er et mobiliseringsprosjekt for å få flere produsenter til å se mulighetene i lokalmatproduksjon.
Den første delen av prosjektet har vært å lage fem ulike filmer fra fem ulike produsenter og ulike regioner i Norge. Filmene er rettet både mot produsenter som skal inspireres til å starte med lokalmat, og de skal hjelpe til i omdømmebyggingen av norsk landbruk blant forbrukere.

Neste fase i prosjektet er mobilisering mot produsenter i de ulike landbruksrelaterte organisasjonene og offentlig forvaltning for å få flere produsenter til å se mulighetene i lokalmat som en måte å utnytte gårdens ressurser.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.