Husk å melde deg på Matsmiå innen 1. november!
Vi minner om Matsmiå som blir arrangert 14. - 15. november i Kvinesdal på Utsikten Hotell og Kvinesdal videregående skole.
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
Publisert 24.10.2023
Matsmiå er en viktig arena for kompetansebygging og inspirasjon for deg som foredler lokale råvarer eller driver serveringsvirksomhet. Vi åpner med en spennende inspirasjonssesjon tirsdag som etterfølges av hele fem bransjekurs tirsdag ettermiddag og onsdag.
14.november
09.30 | Registrering, kaffe og litt å bite i |
10.00 | Velkommen |
10.15 | Inspirasjon |
Kvalitet og identitet, viktig for gode smakspopplevelser ved Trond Moi | |
Samarbeid - nøkkelen til skusess ved Gunnar Sagstuen | |
Fra god idé til landsdekkende salg ved Siri Rasmussen | |
De gode hjelperne ved flere | |
12.30 | Lunsj og migling |
14.00 | Kursene starter! (kun mulig å delta på ett kurs) |
alt 1 | Næringsrik og sunn bakst på takke ved Bodil Nordjore |
alt 2 | Videreforedling grønt ved Britt Elisabeth Fossdal |
alt 3 | Pølser, kaker og posteier ved Tom Johannessen |
alt 4 | Trygg mat ved Gro Kleiberg |
alt 5 | Bærekraftig opplevelsesmat - Matnasjonen Norge 2030 ved Frode Selvaag. |
17.30 | Kursene avsluttes for dagen |
19.00 | Middag |
15.november
08.30 | Kursene fortsetter |
14.00 | Felles lunsj basert på mat fra kursene |
15.00 | Takk for denne gang! |
Deltakeravgift
Kr 1 500 for 2 dager foredrag, kurs, 2 lunsjer og middag 14.nov
kr 800 for foredrag og lunsj 14.nov.
Her er link for mer info om arrangementet, påmelding og informasjon om transport for de som ønsker å ta tog til Storekvina: Matsmiå 2023 | Nofima