Kurs for nye Inn på tunet-tilbydere
Kurset passer for deg som ønsker å starte Inn på tunet (IPT) på gården. Dette er et arbeidskurs hvor du får hjelp å gå gjennom revisjonsordningen. Påmelding innen 25.august!
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
Det er krav til revisjon gjennom Norsk Mat Stiftelsen for å kunne bruke navn og logo til IPT. Arbeidskurset vil bidra til økt kvalitet på tilbudet ditt. Kvalitet er imidlertid ikke nok, tilbudet må også tilpasses markedet. Dette blir også viktige temaer i kurset.
Sted: Kurset holdes digitalt
Dato: på mandager 29.august, 5., 19. og 26.september på kvelden
Deltakeravgift: kr 2 400
Påmeldingsfrist: 25.august
MÅL MED KURSET:
-
Tilbyder, kjøper og bruker skal være sikre på at kvalitet og trygghet på gården er ivaretatt på best mulig måte.
-
Få god kjennskap til Stiftelsen Norsk Mat sitt kvalitetssystem for IPT. Kunne bygge opp og bruke kvalitetssystemet som dokumentasjons- og arbeidsverktøy.
-
Få økt kunnskap om systematisk HMS-arbeid.
-
Få kunnskap om ulike IPT- konsept, hvilke tjenester kan man levere og hvilke krav stilles.
-
Få økt bevissthet om marked og kjøpsadferd hos kundene.
-
Få kunnskap om prissetting og kontraktskriving, forretningsmodell og organisering.
-
Ha god forståelse av etiske og moralske utfordringer ved eget tilbud, og bevissthet på egen rolle.
Kurset er åpent for alle uavhenging om du ønsker å bli medlem i IPT SA.