Ønsker du å starte med Inn på tunet?
Et digitalt kurs over fire kvelder for deg som ønsker å starte med Inn på tunet (IPT).
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
Publisert 04.01.2022
Du får hjelp på veien til å bli godkjent gjennom revisjonsordningen til Stiftelsen Norsk Mat. Revisjonsordningen sikrer kvaliteten av tilbudet ditt, og godkjenningen kreves for å kunne bruke navn og logo til IPT. Markedstilpassing av tilbudet ditt er også et viktig tema på kurset.
Kursplan
Mandag | 24. januar | kl 18.00 – 21.00 |
Mandag | 31. januar | kl 18.00 – 21.00 |
Mandag | 7. februar | kl 17.00 – 21.00 |
Mandag | 14. februar | kl 17.00 – 21.00 |
Mål med kurset
- Tilbyder, kjøper og bruker skal være sikre på at kvalitet og
trygghet på gården er ivaretatt på best mulig måte. - Få god kjennskap til Matmerk sitt kvalitetssystem for IPT. Kunne
bygge opp og bruke kvalitetssystemet som dokumentasjons- og
arbeidsverktøy. - Få økt kunnskap om systematisk HMS-arbeid.
- Få kunnskap om ulike Inn på tunet- konsept, hvilke tjenester kan
man levere og hvilke krav stilles. - Få økt bevissthet om marked og kjøpsadferd hos kundene.
- Få kunnskap om prissetting og kontraktskriving, forretningsmodell
og organisering. - Ha god forståelse av etiske og moralske utfordringer ved eget
tilbud, og bevissthet på egen rolle.
Mer informasjon om kurset og påmelding innen 20.januar
Deltakerafgift kr 2 400
Kursene gjennomføres digitalt på Teams.
Arrangørar: Inn på tunet Norge SA og Norsk Landbruksrådgiving.