Tre lokalmatprodusenter fra Rogaland vant i Det Norske Måltid!
Matregion Rogaland stilte med 10 produsenter og 11 produkter i finalen. Tre nådde helt frem og vant i sine respektive kategorier: NYYYT, A. Idsøe og Domstein avdeling Stavanger!
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
I går ble Norges dyktigste produsenter for mat og drikke kåret under finalen av Det Norske Måltid 2021. 39 produsenter fra hele landet deltok i finalen i 13 ulike kategorier.
Vi gratulerer vinnerne fra Rogaland med den gjeve prisen i kategoriene:
Årets kjøtt
Tørrmodnet filetkam av økologisk frilandsgris, Nyyyt
Årets sjømat
Fersk skatefilet, Domstein avdeling Stavanger
Årets kjøtt foredlet
Kaldrøkt pinnekjøtt av Fjellam fra Ryfylke, A. Idsøe
Alle nominerte til finalen fra Rogaland:
Årets grønne
Moreller, Helgøyfrukt
Årets sjømat
Fersk skatefilet, Domstein avdeling Stavanger
Årets kjøtt
Tørrmodnet filetkam av økologisk frilandsgris, Nyyyt
Ytrefilet, TTmeat
Årets søtsak
Hasselnøtt pålegg, Sirkus Renaa Fabrikken
Årets meieriprodukt
Ryflkeyoghurt naturell, Ryfylke gardsysteri
Årets øl
Braut Shake IPA, RYGR brygghus
Årets kjøtt foredlet
Hickory Babyback Ribs, A. Idsøe
Kaldrøkt pinnekjøtt av Fjellam fra Ryfylke, A. Idsøe
Årets grønne foredlet
Ramsløk pesto, Litlestøl
Herr Brun's Sorte Dråper, Topp Sopp