Bruk av lokalmat og matvarer i sesong
Fylkesmannen arrangerer en møteserie om skolemat høsten 2020. Denne gangen handlet det om hvordan skoler kan bruke lokalmat og sesongråvarer. Deltakerne fikk også tips til gode løsninger for offentlige innkjøp.
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
Publisert 23.11.2020
Fylkesmannen i Trøndelag arrangerte det fjerde og siste i høstens webinarserie om Mat og måltidsglede med skolemåltid i Trøndelag. Tema for møtet var lokalmat, sesongråvarer og offentlige innkjøp.
Tema for dagen:
- Den fylkeskommunale avtalen for næringsmidler – v/Ellinor Nossum
- Bærekraftige måltider og lokale handlingsrom – v/Hanne Ringstrøm og Marte von Krogh, Matvalget
- Muligheter i matregion Trøndelag – v/Brit Melting, Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Innleggene finner du til høyre på siden.
Opptaket av møtet kan du se i videoen under.