Bli med på ystekurs!
Den beste fagekspertisen i Norge innen melkeforedling er hyret inn til dette introduksjonskurset i ysting og foredling av rå melk.
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
Kursholdere er Lise Brunborg fra Stavanger Ysteri og Tom Hoffman fra Hoffman Milk Treatment.
Målgruppe
Melkeprodusenter og andre som ønsker å starte kommersiell foredling av melk.
Målet med kurset
Kurset gir deltakerne grunnleggende kunnskap om foredling av rå (upasterurisert) melk. Kurset er for dem som har interesse for videreforedling av melk og som tenker å etablere egen virksomhet. Dette kurset gir grunnlag for å gå videre på modellkurs i ysting, som er rettet mot de som skal etablere ysteri/melkeforedling.
Dato: 1.-4. november 2021
Sted: Stavanger Ysteri, Ryfylkegata 13, Stavanger
Pris: 4000 NOK inkl. kursmateriell, lunsj alle dager og felles middag 3. kursdag (faktureres)
PS - Overnatting må hver enkelt selv sørge for
For ytterligere opplysninger kontakt Aase Vorre Skuland, mob 450 15 282, aase.vorre.skuland@nofima.no