Hvordan ivareta smittevern og mattrygghet i måltid i skolen
I høst arrangerer Fylkesmannen i Trøndelag en møteserie med tema skolemåltid. I siste samlingen var tema hvordan vi kan opprettholde mattrygghet i måltid på skolen.
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
Publisert 23.10.2020
Tema for webinaret
- Smittevern og mattrygghet: Hva er de overordnede føringene og rammene for servering av skolemåltid? V. Marit D. Kverkild, Fylkesmannen i Trøndelag.
- Trygg servering av skolemåltid i praksis, v. Rune Sandø, Unge kokker
Du finner presentasjonene i høyre side av artikkelen.
Det er vår helse- og omsorgsavdeling, landbruksavdeling og oppvekst- og velferdsavdeling som sammen står bak satsingen om å finne gode modeller for innføring av skolemåltid. Arbeidet skjer i samarbeid med en rekke ulike aktører.
Flere seminarer om mat og måltidsglede høsten 2020
- 20. november kl. 12-13 - Bruk av lokalmat og sesongråvarer. Gode løsninger for offentlig innkjøp