Kursoversikt fra Kompetansenettverket for lokalmat Øst
Kompetansenettverket for lokalmat i øst er i gang med årets kursaktiviteter og besøksordninger.
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
Kompetansenettverket for lokalmat opplever stadig tilstrømming av nye
produsenter som ønsker å satse på foredling av lokale råvarer. Salget av lokalmat har økt til tross for pandemi, noe som viser at norske forbrukere ønsker å kjøpe og spise lokalt produsert mat. Økt salg i dagligvarekjedene krever økt profesjonalitet og det stilles store krav til lokalmatprodusentene, men det skaper også muligheter for økt volum og salg.
Direktesalgskanaler får også større oppmerksomhet, noe som bidrar til at også små og uerfarne lokalmatprodusenter finner sitt marked. Kompetansenettverket for lokalmat har lange tradisjoner
som en viktig kompetanseleverandør til bønder som ønsker å satse på mat som tilleggsnæring innen landbruket.
Kurs og arrangementer - Nofima eller Kurs | (xn--mathndverk-45a.no)