Kurstilbud våren 2023 fra kompetansenettverket for lokalmat
Er du lokalmatprodusent og har utfordringer i produksjonen eller trenger du påfyll av kunnskap og inspirasjon?
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.
Målgruppen er primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer.
Reiselivsbedrifter som har utviklingsprosjekter i samarbeid med lokalmatprodusenter, er også i målgruppen.
Kompetansenettverket kan hjelpe deg med utfordringer som for eksempel:
- Produkt- og prosessutvikling
- Testproduksjon
- HACCP, holdbarhet og hygiene
- Regelverkskrav og kundekrav
- Markedsføring og merkevarebygging
- Distribusjon og priskalkulasjon
- Bedriftsutvikling og strategier
Landbruksavdelingen hos Statsforvalteren sitter i styringsgruppen for kompetansenettverket Øst, og gir innspill til hvilke kurs vi ønsker for våre lokalmatprodusenter.