Økomatoppskrifter fra våre kurs
Vi jobber for å øke bruken av økologisk mat i storkjøkken i Nordland. Her er oppskrifter fra kurs vi har hatt og lenker til nettsteder der det finnes mer.
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
Publisert 01.04.2016
Kontaktpersoner
Lenker
Dokumenter
- Bakekurs med Andrè Løvaas, Kabelvåg folkehøgskole oktober 2016
- Økovegetar med Dorthe W. Johansen, Nord Universitet august 2016
- Hotel- og restaurantskolen i København november 2015
- Oppdatert bakekurs, Saltå kvarn 2015
- Kurs med Dorthe Wessel Johansen Mosjøen august 2014
- Bakekurs med Manfred Enoksson, Mosjøen mars 2014
- Kurs på Ytterjärna restaurang Södertälje oktober 2013
- Kurs med Øyvind Hjelle, Bodø oktober 2013