Husk å melde deg på Matsmiå innen 1. november!

Foto: Eli M. Serigstad

Vi minner om Matsmiå som blir arrangert 14. - 15. november i Kvinesdal på Utsikten Hotell og Kvinesdal videregående skole.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 24.10.2023

Matsmiå er en viktig arena for kompetansebygging og inspirasjon for deg som foredler lokale råvarer eller driver serveringsvirksomhet. Vi åpner med en spennende inspirasjonssesjon tirsdag som etterfølges av hele fem bransjekurs tirsdag ettermiddag og onsdag.

14.november

09.30 Registrering, kaffe og litt å bite i
10.00 Velkommen
10.15 Inspirasjon
  Kvalitet og identitet, viktig for gode smakspopplevelser ved Trond Moi
  Samarbeid - nøkkelen til skusess ved Gunnar Sagstuen
  Fra god idé til landsdekkende salg ved Siri Rasmussen
  De gode hjelperne ved flere
12.30 Lunsj og migling
14.00 Kursene starter! (kun mulig å delta på ett kurs)
alt 1 Næringsrik og sunn  bakst på takke ved Bodil Nordjore
alt 2 Videreforedling grønt ved Britt Elisabeth Fossdal
alt 3 Pølser, kaker og posteier ved Tom Johannessen
alt 4 Trygg mat ved Gro Kleiberg
alt 5 Bærekraftig opplevelsesmat - Matnasjonen Norge 2030 ved Frode Selvaag.
17.30 Kursene avsluttes for dagen
19.00 Middag

15.november

08.30 Kursene fortsetter
14.00 Felles lunsj basert på mat fra kursene
15.00 Takk for denne gang!


Deltakeravgift

Kr 1 500 for 2 dager foredrag, kurs, 2 lunsjer og  middag 14.nov
kr 800 for foredrag og lunsj 14.nov. 

Her er link for mer info om arrangementet, påmelding og informasjon om transport for de som ønsker å ta tog til Storekvina: Matsmiå 2023 | Nofima

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.