Fagdag for kokker og matprodusenter tirsdag 27.feb 2018
Bli med på en uformell arena hvor kokker og matprodusenter utveklser kunnskap om bruk av unike matspesialiteter fra trønderske produsenter.
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
Fagdagen er en møteplass, som starter med et foredrag av Thomas Valøy fra Buøy gård som forteller hvordan han kombinerer kunnskap fra sin regon for å skape uforglemmelige smaksoppleverser. Dette er en møteplass for å bli bedre kjent og for å skape nye kontakter.
Påmelding
Påmelding for kokker her.
Påmelding for matprodusenter her.
Påmeldingsfrist: Onsdag 21. februar
Vi ønsker at de som tar med råvarer legger inntil 3 av disse inn i påmeldingsskjemaet (se under for påmelding) med bilde, kategori og beskrivelse. En oversikt over produkter, produsenter og kokker blir tilgjengelig under arrangementet. Har du flere enn 3 produkter du ønsker å ta med kan du registrere flere ved å bruke denne lenken .
Program
10:00 Lokalene åpner
11:00 Thomas Valø forteller om rene, ærlige og bærekraftige matopplevelser på Buøy Gård
11:30 Få en smak av Buøy - presentert av E.C. Dahls Pub og Kjøkken
12:00 Mingling og kunnskapsutveksling
14:00 Fagtreffet avsluttes
Velkommen skal dere være!
Hilsen arrangørene:
NHO Reiseliv
HANEN Trøndelag
Oi! Trøndersk mat og drikke as
Fylkesmannen i Trøndelag
Kontaktpersoner
-
Liv Gystad
Tlf: 73 19 92 60 / 90 83 73 05