Småskala grønsaksproduksjon i Vestland

Bøtun gard i Marifjøra driv for tredje året med produksjon for restaurantar og lever abonnementskassar med grønsaker til private kundar kvar veke i vekstsesongen.
Bøtun gard i Marifjøra driv for tredje året med produksjon for restaurantar og lever abonnementskassar med grønsaker til private kundar kvar veke i vekstsesongen. Foto: Frøydis Lindén / SFVL.

I perioden 2019 til 2022 vart det skipa til kurs og inkubatorprogram for å auke småskala grønsaksproduksjonen i heile Vestland. Ein byrjar å sjå fruktene av denne satsinga i ulike kommunar i Vestland no, og her kan du få små innblikk i produksjonen gjennom korte biletseriar frå gardane i dei ulike distrikta.  

Sogn og Fjordane:

 

Bergen - Hardanger:

 

 

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.